Amstel Tijgers Antwerpen Phantoms Den Bosch Red Eagles Eindhoven Kemphanen Geleen Eaters GIJS Groningen Heerenveen Flyers Hijs Hokij Den Haag HYC Herentals Leuven Chiefs Luik Bulldogs Nijmegen Devils Tilburg Trappers Tilburg Trappers (Oberliga) Zoetermeer Panters

Hagemeijer wint de Frans Henrichs

Diederick Hagemeijer werd na afloop van de play-off-wedstrijd tussen Den Haag en Geleen uitgeroepen tot de meest waardevolle Nederlandse speler. De captain van Tilburg ontving de Frans Henrichs Bokaal uit handen van bondscoach Larry Suarez. Ook de andere prijzen werden uitgereikt.

Een van die prijzen stond al vast. TJ Caig won de Jack de Heer Award als topscorer van de eredivisie. Het is de tweede keer dat de Canadees deze prijs in ontvangst mocht nemen. Dat deed hij enkele jaren geleden in dienst van Nijmegen ook al een keer. De prijs voor de beste doelman ging naar Sami Heinonen van Geleen. Ook voor hem is het de tweede keer dat hij de beste is op zijn positie.

De prijs voor de beste verdediger ging jaar Jordy van Oorschot van Den Haag, terwijl Lars van Sloun van Geleen de prijs voor het grootste talent in ontvangst mocht nemen. Joep Leermakers won tenslotte de Wim Kuit-trofee voor de beste official in de eredivisie.

Trappers Hagemeijer Frans Henrichs 1112

Nog meer ijshockey