Cairox Hijs Hokij Den Haag

9 september 201808:55

Door Joep Meijsen

Hijs krijgt Cairox als hoofdsponsor

Het bedrijf SIG Air Handling Nederland heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan regerend landskampioen Den Haag. De club gaat de komende twee jaar verder onder de naam Cairox Hijs Hokij.

Cairox is de naam van het eigen merk van de groothandel, zoals dat aan de Nederlandse installatiebranche wordt geleverd. SIG Air Handling is geen vreemde in de Nederlandse ijshockeywereld. Afgelopen jaar was het bedrijf als hoofdsponsor actief bij de bekerfinale en de Final Four. Dit smaakte dusdanig naar meer dat het bedrijf nu in zee gaat met het afgelopen jaar zo succesvolle Den Haag.

'In Den Haag staat de vrijdagavond voor een avondje uit en naar De Uithof gaan om ijshockey te kijken: ‚ÄėFriday Night, Hockey Night‚Äô. Qua bezoekersaantallen is ijshockey de tweede sport in Den Haag. Ons team kent een no-nonsense mentaliteit, toont deskundigheid, inzet en wilskracht en biedt het publiek sfeer, snelheid en mooie resultaten. Eigenschappen die prima aansluiten bij onze nieuwe hoofdsponsor', zo wordt voorzitter Harry Vlaardingerbroek van Den Haag geciteerd.

Ron van Kan van SIG Air Handling Nederland is ook tevreden met de overeenkomst. 'Wij zijn er trots op dat wij een bijdrage mogen leveren aan deze mooie, ambitieuze en strijdvaardige club. Zowel de teams van Hijs Hokij als die van SIG Air Handling Nederland zijn toonaangevend en hebben een goede sfeer, inzet en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan.'


Delen