12 januari 200500:00

Door Joep Meijsen

IJshockey.com bij beker

De thuisblijvers tijdens het bekerweekeinde worden komend weekend op hun wenken bediend. IJshockey.com besteedt uitvoeriger aandacht aan het eerste hoogtepunt van het ijshockeyseizoen in Nederland dan ooit te voren.

Op de speciale bekersite zijn nu al uitvoerige voorbeschouwingen te vinden op de halve finales van zaterdag. Tijdens de wedstrijden is er niet alleen een liveverslag in tekst zoals bezoekers van deze site het inmiddels gewend zijn tijdens bijzondere evenementen, maar in samenwerking met Omroep Nijmegen brengt IJshockey.com voor het eerst uitvoerige live-flitsen van alle wedstrijden tijdens het bekerweekeinde. Verslaggever Tonnie Minten zal op zijn gebruikelijke kleurrijke wijze verslag doen van de halve finales en de finale.

Natuurlijk is er vrijwel direct na de wedstrijd een uitgebreid wedstrijdverslag te vinden, inclusief reacties van betrokkenen. Zijn er sfeerreportage vanuit de ongetwijfeld goed gevulde hal in Eindhoven en komen er uitvoerige foto-reportages van de verschillende wedstrijden online. Deels rond het bekerweekeinde en deels in de dagen erna.

Klik hier voor de speciale bekersite