3 oktober 200700:00

Door Joep Meijsen

IJshockey.com Toto begint

Het nieuwe ijshockeyseizoen begint komende vrijdag met de eerste wedstrijd. Dat betekent dat ook de IJshockey.com Toto weer van start gaat en duidelijk gaat worden wie de opvolger wordt van Mike van 't Veer en Fred Venema als deskundigste ijshockeyfan van Nederland.

Invullen of inschrijven kan op deze pagina. De gebruikersnamen en wachtwoorden van de vorige seizoenen zijn nog gewoon bruikbaar. Net zoals andere jaren sluit de mogelijkheid een wedstrijd te kunnen voorspellen om middernacht voor de wedstrijd. Het resultaat van de wedstrijd tussen Nijmegen en Groningen moet dus uiterlijk donderdagavond om 0.00 uur zijn ingevuld.

Het is kort dag voor de start van de competitie, maar de late bekendmaking van het wedstrijdprogramma maakt het helaas niet mogelijk om veel eerder te beginnen met de Toto-wedstrijd. Zoals gebruikelijk zijn er aparte ranglijsten voor de verschillende competities en is er een ranglijst over het volledige seizoen. De organisatie zal net als andere jaren voor een paar prijsjes zorgen en natuurlijk is er de wisselbeker voor de uiteindelijke winnaar.

De IJshockey.com-organisatie wenst alle ijshockeyliefhebbers in Nederland een sportieve en spannende competitie toe.