29 maart 200500:00

Door Joep Meijsen

IJshockeyforum ter ziele

Het ijshockeyforum is door een storing definitief ter ziele gegaan. Het bestuur van de beheersstichting IJshockey.com echter zorgt direct voor een alternatief.

De vaste bezoekers van het forum hadden het al gemerkt, steeds weer liep het forum vast of gaf storing. Alleen opschonen bood soelaas, maar uiteindelijk hielp dat ook niet meer.

Het bestuur van de beheersstichting IJshockey.com echter heeft direct voor een alternatief gezorgd. De ijshockeygemeenschap is tijdelijk te gast op de server van TPSOFTWARE te Maarssen, waar men gebruik kan maken van het domein van korfbalvereniging Victum/IGCN uit Houten.

Het forum is bereikbaar via http://www.victumigcn.nl/ijshockeyforum

Echter, men heeft daar niet automatisch toegang. Omdat alle gegevens verloren zijn gegaan dient een ieder zich opnieuw aan te melden. Dat kan men nu zelf, en dat houdt tevens in dat het forum nu een open forum is.

Let wel, dat is een tijdelijke situatie, en het openhouden van dit alternatief zal een directe link hebben met het eventueel openen van het nieuwe forum. Daarmee wordt bedoeld dat wanneer dit forum compleet uit de hand loopt, het niet gezegd is of er uberhaupt nog wel een vervolg op het forum komt.

Aanmelden kan via deze link: http://www.victumigcn.nl/ijshockeytoegang.htm