Nijb newlogo 0809

27 augustus 200900:00

Door Joep Meijsen

Inschrijving Dag v/h IJshockey

De Dag van het IJshockey gaat definitief door. Op zaterdag 12 september nodigt de ijshockeybond betrokkenen bij de sport in Nederland uit voor een inspirerende dag in Tilburg. Inschrijven is al mogelijk.

De Dag van het IJshockey is in principe bedoeld voor het kader van het Nederlandse ijshockey. Bestuurders, coaches, teambegeleiders, bench-officials, speakers en officials bijvoorbeeld. Toeschouwers zijn in principe niet welkom op de dag die wordt gehouden in sportcentrum T-Kwadraat in Tilburg, dat naast de ijsbaan in de Brabantse stad ligt. Tijdens de dag zullen ook de nodige ijshockeyawards worden uitgereikt.

Sprekers tijdens de Dag van het IJshockey zijn onder meer IIHF-coach instructor Lars Lisspers, bondscoach Tommie Hartogs, ijshockeycoach Robb Serviss, Arthur Zuiderwijk van Eyeworks Sports en nog veel meer mensen. Het complete programma is hier te vinden. Online inschrijven voor de dag, kosten tien euro inclusief lunch, kan hier. De dag duurt van kwart over negen in de ochtend tot de borrel die om half vier begint.