Jack Ham 2019 website

18 maart 201912:29

Door ramon.pol@ijshockeynederland.nl

Jack Ham Memorial 2019

Op zaterdag 23 maart worden in IJssportcentrum Tilburg de landelijke jeugdfinales gespeeld. Dit jaar is deze dag omgedoopt tot de Jack Ham Memorial. De finalisten in de leeftijdscategorie√ęn hebben deze finaledag bereikt door op plaats √©√©n of twee te eindigen in de competitie en strijden op het ijs om het kampioenschap. Een dag vol met topijshockey, waarbij sportiviteit en respect voorop staat.

Jack Ham Memorial

Vanaf dit jaar heeft de finaledag voor de jeugd een nieuwe naam: 'Jack Ham Memorial'. IJshockey Nederland eert hiermee de in april 2018 overleden Jack Ham. Jack was erelid en tot het laatst toe als vrijwilliger actief voor IJshockey Nederland, hij was onder andere lange tijd teammanager van de nationale jeugdteams. Jack was een belangrijke stille kracht bij IJshockey Nederland. Hij was kundig, bemiddelend en ademde ijshockey. D√© steun en toeverlaat voor velen in de ijshockeywereld‚Äô en ‚Äėeen perfecte vrijwilliger‚Äô.

Tijdens de Jack Ham Memorial zullen drie finales worden gespeeld. In een vol stadion strijden eerst de U12-teams om 10.00 uur om de felbegeerde beker. Vervolgens treffen de U14-teams elkaar om 13.00 uur, waarna het sportieve programma wordt afgesloten met de U16-finale om 16.00 uur. Het is voor elke sportliefhebber fantastisch om hierbij aanwezig te zijn.

Uiteraard spelen de teams om de hoogste sportieve eer. Voor de winnaars is er een beker en een gouden medaille beschikbaar, voor de verliezers is er een zilveren medaille. Prijzen worden na elke wedstrijd uitgereikt. Ook is er wederom een prijs voor FairPlay & Respect. De vereniging die tijdens dit prachtige event op en naast het ijs FairPlay & Respect het beste tot uiting brengt, wint een mooie prijs.

Het zou voor de jeugd geweldig zijn wanneer de hal zaterdag goed gevuld is. Kom zaterdag dus naar Tilburg!

Wedstrijdprogramma

10.00 uur

Tilburg Trappers U12 - Dordrecht Lions U12

13.00 uur
Smoke Eaters Geleen U14 - Hijs Hokij Den Haag U14

16.00 uur
Tilburg Trappers U16 - Hijs Hokij Den Haag U16

Tickets

Tickets zijn ‚ā¨5,- inclusief √©√©n consumptiemunt. De tickets geven toegang tot de hal voor de gehele dag. U kunt dus alle wedstrijden bezoeken. Tickets zijn te koop aan de kassa bij de hal.

Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een poule. U kunt voor een kleine bijdrage de uitslagen van de wedstrijden voorspellen en maakt hierbij kans op een hele mooie prijs. De opbrengsten zullen gaan naar de crowdfundingsactie van de talenten ontwikkelingsteams.

LET OP! Er is G√Č√ČN pinautomaat aanwezig!

Parkeren

Het IJssportcentrum Tilburg gaat om 08:30 uur open. Op het parkeerterrein Stappegoor geldt een parkeertarief van ‚ā¨ 1,00 per dag. U kunt bij de parkeermeter alleen met uw pinpas betalen en het kenteken dient te worden ingevoerd. U kunt ook in de parkeergarage parkeren voor ‚ā¨ 2,20 per dag. Hier kunt u zowel contant als met pin betalen.