Eaters vaniersel close 1011

30 juli 201410:12

Door Joep Meijsen

Kemphanen breidt team verder uit

Eindhoven Kemphanen heeft drie spelers toegevoegd aan de selectie. International Jeffrey van Iersel komt over van Geleen, terwijl Nick Verschuren en Mike Verschuren hun contract hebben verlengd.

Dat heeft de club bekendgemaakt. Met de komst van Van Iersel slaat coach Marc Visschers een belangrijke slag. Bij de samenstelling van zijn selectie wilde hij graag enkele ervaren Nederlandse spelers toevoegen. Van Iersel speelde meer dan vijfhonderd wedstrijden voor Tilburg en Geleen en de afgelopen twee jaar speelde hij ook de verschillende WK's voor het Nederlands team. De 34-jarige verdediger had twee goals en zeven assists in dertig wedstrijden voor Eaters vorig jaar.

De 24-jarige Nick Verschuren begint aan zijn vierde seizoen op rij in Eindhoven na uitstapjes naar Geleen en Zweden. Vorig jaar had hij in de reguliere competitie veertien goals en negen assists in 35 wedstrijden. In zijn contract is een clausule opgenomen die hem in staat stelt nog enkele weken in het buitenland te tekenen. Zijn 22-jarige broer Mike Verschuren kwam vanwege een blessure amper in actie vorig jaar.