13 oktober 200600:00

Door [email protected]

Lancering players-award

IJshockey.com kiest dit seizoen iedere maand in samenwerking met RBK Hockey de Player of the Month in het Nederlandse ijshockey. De winnende speler ontvangt een officieel certificaat en een cheque van vijfhonderd euro, die te besteden is bij RBK-dealers in Nederland.

De maandelijkse prijs wordt beschikbaar gesteld door Sportimex Benelux, de Benelux importeur van onder andere RBK Hockey. 'Deze verkiezing is een mooie aanvulling op het Nederlandse ijshockey' zegt Sportimex directeur Harold van der Heijden. 'In het buitenland zijn dit soort prijzen heel gebruikelijk, maar in Nederland ontbrak het nog.'

'Voor RBK Hockey is het natuurlijk ook een mooie manier om de naamsbekendheid in de Nederlandse markt te vergroten', voegt Van der Heijden er aan toe. RBK is een relatief jonge speler op de ijshockey-markt. Het bedrijf, een divisie van Reebok, contracteerde vorig jaar een aantal Nederlandse spelers als ambassadeur voor het merk. Spelers als Tony Demelinne, Jimmy Raats en John Versteeg speelden met RBK uitrusting.

De Player of the Month voor oktober zal zijn prijs in het eerste weekend van november uitgereikt krijgen.