Fans op de tribune tijdens de landelijke finale dag
Fans op de tribune tijdens de landelijke finale dag

27 maart 202312:08

Door Danny Micola von FĂĽrstenrecht

Landelijke finale dag ijshockey op 1 april

IJssportcentrum Tilburg is de speellocatie

Op 1 april vindt de landelijke finale dag plaats in Tilburg, waarbij ijshockeyfans uit het hele land samenkomen om te genieten van het beste (jeugd) ijshockey dat Nederland te bieden heeft.

U15

De dag begint om 10 uur 's ochtends met een spannende wedstrijd tussen Hijs Hokij Den Haag U15 en Red Eagles Den Bosch U15. Deze twee teams zullen strijden om de eerste plaats in de U15-competitie, en je kunt er zeker van zijn dat ze alles zullen geven om de overwinning te behalen.

U17

Om 13.00 uur staat er een andere boeiende wedstrijd op het programma tussen de IJCU Dragons Utrecht U17 en UNIS Flyers Heerenveen U17. Deze twee teams zullen proberen om hun stempel te drukken op de U17-competitie en bepalen uiteindelijk wie er kampioen van Nederland wordt.

Vrouwen

We eindigen de dag met de finale wedstrijd van de vrouwen om 16.00 uur, waarin Amsterdam Tigers vrouwen tegen Dordrecht Lady Lions zullen spelen. Twee geweldige teams die vechten om de overwinning en uiteindelijk bepalen wie kampioen van Nederland wordt.

Tickets

Je kunt de landelijke finale dag bijwonen door een ticket te kopen voor slechts 6,50 euro per stuk. Deze tickets zijn te koop via Ticketpoint op https://ticketpoint.nl/evenement/landelijke-finaledag-ijshockey/. We hopen je op 1 april te zien in Tilburg om te genieten van het beste (jeugd-)ijshockey dat Nederland te bieden heeft!

Logo

IJNL finaledag 2023

Delen