Learn to play spelers op het ijs

26 maart 202412:54

Door Danny Micola von FĂĽrstenrecht

Learn to play van de IIHF opleiding 1 en 2 juni

Op 1 en 2 juni organiseert IJshockey Nederland een groots seminar met als thema het Learn to Play-programma van de IIHF. Dit tweedaagse evenement is dé kans voor iedereen die betrokken is bij het trainen en begeleiden van de jongste talenten in het ijshockey, met specifieke aandacht voor de leeftijdsgroepen U7, U9, U11 en U13. 2 dagen aandacht voor het rekruteren van jonge kinderen om ze vervolgens kwalitatief te begeleiden. Voor elke vereniging een must.

Nationale en internationale docenten zullen hun kennis delen en alle facetten behandelen die essentieel zijn voor de ontwikkeling van de jonge spelers. Onderwerpen variëren van on-ice en off-ice organisatie en trainingsefficiëntie tot het aanleren van vaardigheden, lange termijn spelersontwikkeling, leeftijd gerelateerde trainingsaanpak en nog veel meer. Of je nu een ervaren coach bent, een enthousiaste ouder die in de begeleiding van een team zit, of zelfs als je niet op het ijs staat. Dit seminar biedt een schat aan kennis en inzichten die van onschatbare waarde zijn!

Het programma belooft een mix te zijn van on-ice en off-ice sessies, waarbij thema's als cross-ice trainingen, small area games, goalie benadering, seizoensplanning en nog veel meer aan bod zullen komen.

De kosten voor dit seminar zijn € 57,50 per persoon. Dit is inclusief lunch op beide dagen, notitieblok, trainingsblok, pin en pen IJshockey Nederland. De locatie is T- Kwadraat Tilburg en IJssportcentrum Tilburg.

Opgave

Schrijf je individueel in via de volgende link: mijn.ijshockeynederland.nl. Je logt in met het e-mail-adres waarmee je bij je eigen club bent ingeschreven. Weet jij je wachtwoord niet meer, doe dan een wachtwoord reset.

  • Kies voor opleiding/evenementen en daarna voor Learn to play op 1 en 2 juni.
  • Kies voor inschrijven en je kunt direct betalen via Ideal.

We kijken ernaar uit om samen met jullie te leren, te groeien en te bloeien op het ijs!

Download hier het hele programma

IJNL opleidingen