Beneliga logo 2015

30 november 201508:58

Leuven wint van Geleen

Leuven Chiefs pakte in eigen huis in de zondagwedstrijden van de BeNeLiga een 5-4 overwinning op Geleen. Trappers was te sterk voor Luik, Herentals won ruim van Dordrecht en Amsterdam won in Turnhout.

Gijs Desaeger scoorde 4,5 minuut voor tijd het winnende doelpunt namens Leuven tegen Geleen, 5-4. Voor die tijd had Maxime Pellegrims als drie goals en een assist voor zijn rekening genomen. Namens Eaters waren Joey Geurts, Brad Westerman, Akim Ramoul en Luca Heutmekers succesvol. De Limburgers stonden na 35 minuten nog met 3-4 voor.

Trappers zette zijn zegereeks in de poule B voort met een 6-1 overwinning op Luik. don Nichols nam de eerste twee goals voor zijn rekening, Jeroen van den Broek scoorde ook nog twee keer, terwijl Reinier Staats twee goals en twee assists op zijn naam bracht. Het doelpunt van Luik werd in de slotminuut gescoord door Frank Neven.

Herentals had in eigen huis weinig moeite met Dordrecht, 13-0. Mike Gysbregts nam de shutout voor izjn rekening. Bryan Kolodziejczyk en Trevor Hunt scoorden ieder drie keer. Amsterdam won met 2-9 in Turnhout.