30 oktober 201621:49

Makkelijke middag voor Trappers

Tilburg Trappers pakte zondagmiddag ook de tweede winst van het weekend. Na de krappe zege tegen Fass Berlin, had Trappers in eigen huis geen kind aan Preussen Berlin en won de regerend kampioen met 7-0.

Tilburg kende een droomstart in Stappegoor. Al na 81 seconden opende Mickey Bastings de score. De 2250 toeschouwers zagen Tilburg na een kwartier spelen op 2-0 komen via Mitch Bruijsten.

In de tweede periode sloeg Trappers weer tweemaal toe en beide treffers vielen met een man meer op het ijs. Bruijsten scoorde zijn dertiende goal van het seizoen in de 24e minuut en de derde van de middag voor Tilburg. Aan het einde van de periode maakte Justin Larson er 4-0 van. Voor de Canadees was het zijn twaalfde doelpunt in dienst van Tilburg.

Trappers gaf in de laatste periode nog Ă©Ă©n keer gas en scoorde binnen anderhalve minuut driemaal. Ivy van den Heuvel, Mickey Bastings en Diederick Hagemeijer zorgden voor de productie.

Trappers staat door de overwinning weer op de tweede plek met twee punten achterstand op koploper Herner. Essen kan op gelijke hoogte komen met Herner omdat de ploeg van Frank Gentges een wedstrijd minder heeft gespeeld.