Flyers juich 200910

29 september 201100:00

Door [email protected]

Nieuwe hoofdsponsor voor Flyers

Friesland Flyers heeft een nieuwe hoofdsponsor. Het uitzendbureau Quick met bureaus in verschillende Friese plaatsen komt prominent op de jersey van de eredivisionist te staan.

Dat maakt de club bekend. Afgelopen jaar was autobedrijf A6 nog de naamsponsor van de Friese formatie. De club is echter een nieuwe weg ingeslagen, waardoor de club niet onder de naam Quick Flyers bekend zal komen te staan. Eigenaar Mient Stoelwinder van Quick Uitzendbureau is zelf één van de bedenkers van deze nieuwe strategie.

Daarbij profileert Flyers zich als een club met binding met de hele provincie en staat derhalve voortaan bekend als Friesland Flyers. De samenwerking tussen Flyers en Quick gaat bovendien verder dan alleen een financiële donatie. Via het uitzendbureau zijn ook een professionele kok en huishouding voor de spelers geregeld, waardoor de club verder is geprofessionaliseerd. Quick is al een aantal jaar bij de club betrokken.

Heerenveen Flyers opent het seizoen komende vrijdag met de wedstrijd tegen Geleen Eaters. Rond de wedstrijd wordt een speciale bedrijvenactie gehouden.