2 september 200500:00

Door Joep Meijsen

Page vervangt Shtefan

De OekraĂŻner Pavlo Shtefan komt niet naar Den Haag Wolves. Hij wordt vervangen door de Canadees Stace Page van de St. Lawrence University in de Verenigde Staten.

Shtefan blijft vooralsnog in Canada in afwachting van een Canadees paspoort. Voor hem reden om zijn overeenkomst met Wolves op te zeggen. De Hagenezen hebben echter direct een nieuwe speler binnengehaald. De Canadese center Stace Page had afgelopen seizoen twaalf goals en zestien assists in 38 wedstrijden voor St. Lawrence.

Pace is geboren in 1980 geboren in Brampton, Ontario. De geboren Canadees beschikt tevens over een Brits paspoort en geldt dus als EU-speler. Voordat hij naar de universiteit vertrok speelde hij enkele seizoenen voor de Georgetown Raiders op junior A-niveau in de buurt van Toronto. In 193 wedstrijden kwam hij hier tot 160 doelpunten en 181 assists voor 341 punten. Uitstekende cijfers op dit niveau.

Hoofdcoach Rob Serviss van Den Haag Wolves toont zich tevreden over de nieuwe aanwinst. 'Met Tristan Senior en Trace Page beschik ik nu over twee slimme en snelle import-centers', zegt hij.

Shtefan is al de derde aangekondigde import dit seizoen die niet naar Nederland komt. Marco Peluso zei eerder al 'nee' tegen Tilburg Trappers, terwijl Oleg Timchenko bij Heerenveen vertrok.