Amsterdam speelde voor ruim vijfhonderd toeschouwers opnieuw een spannende wedstrijd die pas in overtime werd beslist. Dax van de Velden scoorde tegen Eindhoven in de extra tijd het winnende doelpunt, 6-5. Filip Martinec (3) en Deniss Baskatovs (2) namen de volledige Eindhovense productie voor hun rekening. Joey Oosterveld scoorde twee keer voor Amsterdam.

Heist op den Berg verscheen met slechts vier verdedigers en zes aanvallers in Zoetermeer en verloor met 11-3. Ritchie van Hulten scoorde drie keer namens Panters. Heerenveen vierde de terugkeer in eigen stadion met een 6-3 overwinning op Luik. Ronald Wurm was bij vijf treffers betrokken met een goal en vier assists.

Leuven temde in Dordrecht de lokale Lions met een 0-6 overwinning. Maxime Pellegrims en Stefaan Swennen namen ieder twee treffers voor hun rekening. Keanu Evers pakte de shutout. Herentals blijft gaan als een trein en klopte Tilburg met 11-2. Tyler Melancon was met drie goals en vier assists de grote man.

Nijmegen klopte Turnhout uit met 1-3 en pakte daarmee de eerste punten van het seizoen. Den Bosch zette de positieve trend van de afgelopen week voort en boog pas in overtime voor Antwerpen. Richard Turner scoorde het winnende doelpunt (5-4).