27 september 200500:00

Door Joep Meijsen

Speel mee met de toto

IJshockey.com organiseert dit seizoen voor het tweede jaar op rij de ijshockey.com-pool. Fans kunnen door het voorspellen van uitslagen meedingen naar eer en mooie prijzen. Deelname is gratis.

In de pool kunnen deelnemers hun ijshockeykunde met elkaar meten. Wie bovenaan de rangschikking eindigt is zonder meer een ijshockeykenner. Dit seizoen wordt de toto in drie delen opgesplitst: de Coupe der Lage Landen, de Bekercompetitie en de Reguliere competitie. Ook zal er een totale ranking worden bijgehouden.

Meedoen is doodsimpel. Gewoon het aanmeldingsformulier invullen, wachten op de user-name en toegangscode en de eerste voorspellingen invullen. Daarna is het de bedoeling om deze telkens weer aan te vullen. De eindrangschikking bepaalt wie er met de verschillende prijzen vandoor gaan.

Alle deelnemers van afgelopen jaar kunnen nu al de wedstrijden gaan voorspellen. Zij kunnen daarvoor de vorig jaar gekregen inloggegevens voor gebruiken. Nieuwe deelnemers die zich de afgelopen maanden correct hebben aangemeld kunnen voor vrijdag inloggegevens in de mailbox verwachten.

IJshockeyfans krijgen weer rustig de kans aan het systeem van voorspellen te wennen. Het eerste speelweekend wordt als proef gespeeld. Op maandag 3 oktober wordt de stand geschoond en barst de strijd om het 'Ăšchie' los.