Hys kampioensfoto 0809

1 maart 201000:00

Door Joep Meijsen

Speelschema voor halve finale

Het speelschema voor de halve finaleseries in de play-offs is in de loop van maandag herzien. Wat niet verandert, is dat beide series al op dinsdagavond beginnen.

De serie tussen Nijmegen en Geleen begint dinsdag 2 maart om 20.00 uur in het Nijmeegse Triavium (tickets). De tweede wedstrijd is verschoven van zaterdag naar vrijdagavond en wordt om half negen gespeeld in Geleen. Op zondag 7 maart vervolgt de serie met een nieuwe ontmoeting in Nijmegen, die voor 18.00 uur op het programma staat (tickets). De eventuele vierde wedstrijd wordt op woensdag 10 maart om 19.30 uur gespeeld in Geleen, terwijl indien nodig een allesbeslissende vijfde wedstrijd op vrijdag 12 maart om half negen in de Keizerstad wordt gespeeld.

Voor wat betreft de tweede serie, die tussen Den Haag en Tilburg, staat de eerste wedstrijd gepland voor dinsdagavond 2 maart om half negen in Den Haag (tickets). Deze serie krijgt op vrijdagavond een vervolg om half negen in Stappegoor (tickets). Vervolgens wordt op zaterdag 6 maart om half negen de eventueel beslissende wedstrijd gespeeld. Hiervoor moet Den Haag uitwijken naar Zoetermeer. Indien noodzakelijk volgt de vierde wedstrijd op vrijdag 12 maart om half negen, terwijl zondag 14 maart om 20.45 uur in Den Haag de mogelijk vijfde ontmoeting op het programma staat.

> Compleet overzicht van de playoffs