Div asg2013 shirtlogo

10 januari 201310:29

Door Joep Meijsen

Stemming All Star Game nadert ontknoping

De stemming rond de teams voor de All Star Game in Eindhoven nadert de ontknoping. Fans hebben nog ruim twee weken om hun stem uit te brengen.

Op 26 januari sluit de stemming, zodat het mogelijk is om de shirts voor de wedstrijd op 23 februari te laten fabriceren. Direct op de sluiting van de stemtermijn volgt de veiling van de shirts. Nieuw dit jaar is dat de naam van de koper op het shirt wordt vermeld en dat de shirts vooraf worden gefotografeerd, eventueel met de speler en de koper. Daarna zullen ze worden gedragen door de speler tijdens de skills-competitie en de wedstrijd.

Het is spannend bij de verkiezing. Bij de goalies voeren Ian Meierdres en Deniz Mollen de verkiezing aan, terwijl in de defensie de eerste twee plaatsen door Jordy van Oorschot en Nick de Jong worden ingenomen. Bij de forwards voeren Diederick Hagemeijer en Kevin Bruijsten de ranglijst aan.

Bij de imports zijn Sami Heinonen en Tomas Pek de populairste goalie, terwijl Don Nichols en Mike Hoffman de meeste stemmen hebben gehad onder de verdedigers. Aanvallend is Dale Weise de nummer Ă©Ă©n, maar hij zal logischerwijze niet uitkomen in de All Star Game. Josh Prudden en Nico Sacchetti zijn de nummers twee en drie.

De complete tussenstand is hier te vinden. Iedereen kan zo vaak stemmen als men wil. Alleen het laatst ingediende formulier telt. Informatie over de veiling van de shirts is vanaf 26 januari te vinden op IJshockey.com. De All Star Game wordt op 23 februari gehouden in Eindhoven, toegang kost 10 euro. Op internet circuleert een bon waarmee euro 2,50 korting op de entreeprijs is te krijgen.