Zondag 26 maart Super Sunday Senioren in Zoetermeer Silverdome
Zondag 26 maart Super Sunday Senioren in Zoetermeer Silverdome

2 maart 202317:48

Door Danny Micola von FĂĽrstenrecht

SUPER SUNDAY SENIOREN 2023, 26 maart

IJshockey voor de fanatieke liefhebber in Zoetermeer

IJshockey Nederland en de IJshockeyvereniging Zoetermeer Panters slaan de handen ineen met de organisatie van de finaledag voor seniorenijshockey.

Het seniorenijshockey heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld in Nederland. Verdeeld over diverse divisies in het gehele land wordt ijshockey met groot enthousiasme gespeeld door de fanatieke liefhebber.

De IJshockeyvereniging Zoetermeer Panters heeft enthousiast gereageerd op het aanbod om dit evenement in hun thuishaven te organiseren en zorgt voor een fantastische invulling aan dit evenement. IJshockey Nederland is verheugd met de organisatie van dit evenement in Zoetermeer.

Zondag 26 maart 2023 is het zover. IJshockey Nederland organiseert op die dag samen met de IJshockeyvereniging Zoetermeer Panters de tweede editie van de Super Sunday Senioren.

Gedurende deze dag vinden finalewedstrijden om het landskampioenschap plaats. De eerste wedstrijd start om 09:00 uur en de laatste wedstrijd vangt aan om 17:15.

Het wedstrijdprogramma ziet er als volgt uit:

Tijd Wedstrijd
9:00 uur Finale landskampioenschap 5e divisie
11:45 uur Finale landskampioenschap 4e divisie
14.30 uur Finale landskampioenschap 3e divisie
17:15 uur Finale landskampioenschap 2e divisie

Gratis toegang voor publiek

De finalewedstrijden worden gespeeld tussen de winnaars van Noord en Zuid in de betreffende divisies. Op dit moment wordt om een plek in de finalewedstrijd nog gestreden.

Het belooft een zeer spannende dag te worden met een sportieve strijd om het kampioenschap van Nederland in de diverse competities.

Locatie Super Sunday Senioren

IJsstadion Silverdome
Van der Hagenstraat 20
2722 NT Zoetermeer

Delen