IJNL opleidingen

10 april 202409:12

Door Danny Micola von Fürstenrecht

Inschrijvingen Trainer-Coach 2 opleiding van start

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de IJshockeytrainer-Coach 2 cursus in juni 2024 weer van start gaat! Deze opleiding biedt een unieke kans voor ijshockeyliefhebbers om hun passie voor de sport om te zetten in effectieve coachingvaardigheden, met speciale aandacht voor het werken met jonge spelers in de leeftijdscategorie van 5-13 jaar oud.

In deze cursus wordt het Internationale Learn to Play programma geïntegreerd, waardoor trainers de beste methoden en technieken leren om jonge spelers te begeleiden bij hun eerste stappen op het ijs. Dit programma is van onschatbare waarde voor elke trainer van U7, U9, U11 en U13 teams, waardoor het een absolute must-have is voor iedereen die betrokken is bij het coachen van jeugdspelers.

Of je nu een ervaren coach bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of een nieuwkomer die graag wil leren, de IJshockeytrainer-Coach 2 cursus biedt een uitgebreid programma dat voldoet aan de behoeften van alle niveaus.

Mis deze kans niet om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van het ijshockey in Nederland. Meld je vandaag nog aan voor de IJshockeytrainer-Coach 2 cursus 2024 en help de volgende generatie ijshockeyspelers te inspireren en te begeleiden!

De gehele cursus is hybride met praktijkdagen, online coaching sessies en een E-Learning omgeving. Op onze opleidingen pagina zie je alle opleidingen, waaronder Trainer- Coach 2, de opleiding waardoor je met nog meer plezier aan het werk gaat met jonge kinderen.

Opgave

Het aanmelden voor deze opleiding gaat via 'mijn ijshockeynederland.nl'. Je hebt hiervoor je email adres nodig welke de club waar je lid van bent gebruikt. Mocht je geen wachtwoord hebben dan vraag je een wachtwoord reset aan.

In sommige gevallen is jouw email adres ook gebruikt voor je kind en moeten wij (IJshockey Nederland) een handmatige actie verrichten om de inschrijving soepel te laten verlopen. Gebruik dan het formulier hieronder.

Email adres ook voor kind gebruikt oplossen