Trappers vs Kemphanen 101014

30 november 201407:17

Trappers laat langs Kemphanen

Tilburg Trappers won zaterdagavond met 3-6 in en tegen Eindhoven. De Tilburgse formatie wist pas laat in de derde periode de winst naar zich toe te trekken.

Eindhoven Kemphanen laat de laatste weken een stijgende lijn zien. Mede door het aansluiten van Andy Contois, Don Nichols en Tyler Holske, kan de eerste overwinning niet lang meer uitblijven voor het team van coach Marc Visschers.

Vorige week ging Eindhoven in Stappegoor pas in de slotminuut onderuit. Ook nu in eigen huis wist Kemphanen het Trappers lang moeilijk te maken. Een doelpuntrijke eerste periode eindigde in een 3-3 gelijke stand. Andy Contois (2x) en Julian van Lijden scoorden voor de thuisploeg, Diederick Hagemeijer (2x) en Steve Mason zorgden voor de Tilburgse productie.

In de tweede periode vielen er geen doelpunten. Tilburg was dichtbij een voorsprong maar zag een inzet van Ivy van den Heuvel op de paal belanden. Halverwege de derde periode raakte de pijp leeg bij Eindhoven. Tien minuten voor tijd scoorde Hagemeijer zijn derde van de avond en bracht Tilburg op een 3-4 voorsprong. Een minuut later gooide Ivy van den Heuvel de wedstrijd meteen op slot. Jurryt Smid zorgde later voor het slotakkoord door de 3-6 te scoren.

Morgen kan Eindhoven opnieuw op jacht naar de eerste zege. Kemphanen speelt dan uit tegen Herentals.