Trappers Nardo Nagtzaam close 201718

2 oktober 201707:45

Trappers onderuit in Hannover

Na de gestaakte wedstrijd van vrijdagavond ging Trappers zondagavond onderuit in de eerste uitwedstrijd. Hannover Scorpions was met 3-2 te sterk voor de regerend kampioen van de Oberliga.

Scorpions kent een goede start in de Oberliga. Vrijdag won de ploeg al met 1-8 van Harzer Falken. Trappers kwam nog wel op voorsprong. De 1000 aanwezige toeschouwers zagen Danny Stempher de score openen na bijna elf minuten spelen. Lang kon Tilburg niet genieten van de voorsprong. Björn Bombis schoot de gelijkmaker binnen met Mickey Bastings op de strafbank namens Tilburg.

Halverwege de wedstrijd kwam Trappers voor de tweede keer op voorsprong. Mitch Bruijsten wist shorthanded zijn ploeg op 1-2 te zetten. Dertig seconden later moest ook Parker Bowles naar de strafbank en Hannover wist met twee man meer wel te scoren. Patrick Schmid was de doelpuntenmaker.

Diezelfde Schmid was ook verantwoordelijk voor de game winning goal in de 43e minuut. Daarmee kent de aanvaller een prima start met vier goals in twee wedstrijden.