Trappers nieuw logo

20 juni 201720:42

Door Remco

Trappers verlengt met twee sterkhouders

Tilburg Trappers beschikt ook komend seizoen over Mickey Bastings en Ivy van den Heuvel. Beide aanvallers tekenden een contract voor Ă©Ă©n jaar.

Dat maakte Trappers vandaag bekend op haar website. Voor van den Heuvel wordt het zijn zevende seizoen in het shirt van Tilburg. Van den Heuvel had vorig seizoen 31 goals en 26 assists in de Oberliga. De 28-jarige aanvaller speelde eerder op het hoogste Nederlandse niveau voor Amsterdam en Eindhoven. De Bosschenaar maakte in 2007 zijn debuut voor Oranje en speelde twee seizoen geleden ook nog voor het nationaal team tijdens het Olympisch Kwalificatietoernooi.

De 25-jarige Bastings speelt al nagenoeg zijn hele loopbaan in Tilburg. Bastings speelde tussendoor een seizoen in Banff, Canada. Bastings maakte in 2010 zijn debuut op het hoogste niveau in Nederland. Bastings speelde ook twee WK's voor het nationaal team. Afgelopen seizoen kwam Bastings tot 20 goals en 35 assists.

Eerder verlengden Ian Meierdres, Jordy Verkiel, Reno de Hondt en Jonne de Bonth hun contract al. Alexey Loginov is voorlopig de enige 'nieuweling' in de selectie van de Tilburgers.