26 oktober 200300:00

Trappers verrassen Flyers

Tilburg Trappers klopte Heerenveen met 6-3 in het hol van de leeuw. was met drie goals en een assist de grote man aan de kant van de Brabanders.

De eerste periode leek er geen vuiltje aan de lucht voor Heerenveen. Het team van Dave Hyrsky kwam via , en ruim op voorsprong, hoewel Natte zijn eerste treffer van de avond binnenschoot om de schade nog enigszins te beperken.De tweede periode bleek echter een drama voor de Flyers. Met op de strafbank voor hooking bracht de Trappers terug tot op Ă©Ă©n goal. Direct daarop kon gaan zitten voor een high stick en in deze powerplay schoot de gelijkmaker binnen. Een paar minuten later was het Natte die de Trappers op voorsprong bracht en Casey Vanschagen die deze nog verder uitbouwde. Zo incasseerde Heerenveen in zes minuten tijd vier goals en daarmee de uiteindelijke nederlaag.In de derde periode wist alleen nog het net te vinden om de eindstand op 3-6 te brengen. Voor Heerenveen is het de eerste thuisnederlaag tegen een andere ploeg dan Amsterdam. De formatie van Dave Hyrsky heeft nu drie overwinningen, drie nederlagen en een overtime nederlaag. Trappers is tot op Ă©Ă©n punt genaderd met drie zeges en vier nederlagen in het seizoen tot nu toe. Tilburg ontvangt zondag Amsterdam, terwijl Heerenveen de lange rit naar Geleen moet maken.