Trappers Scorpions Beneliga Mitch Bruijsten goal 02 2018

2 februari 201822:37

Trappers wint weer van Scorpions

Tilburg Trappers blijft domineren in de Oberliga Nord. De koploper won in eigen huis met 6-3 van Hannover Scorpions. Mitch Bruijsten en Brock Montgomery scoorden beiden tweemaal.

Trappers moest het vanavond doen zonder de geblesseerde verdedigers Kilian van Gorp en Floris van Elten. In de eerste periode leek Tilburg op weg naar een simpele zege. Met twee goals van Brock Montgomery en een treffer van Reno de Hondt ging Trappers de kleedkamer opzoeken met een 3-1 voorsprong. Oberliga topscorer Patrick Schmid scoorde voor Hannover zijn 42e goal van het seizoen.

Halverwege de tweede periode kwam Hannover vanuit het niets terug in de wedstrijd. Neddery scoorde de aansluitingstreffer voor de nummer twee van de ranglijst. Vijf minuten later was het opnieuw Schmid die Hannover op gelijke hoogte bracht: 3-3. Daarmee leek deze editie veel op de vorige ontmoeting tussen beiden ploegen in Stappegoor waarbij Hannover terugkwam tot 3-2 na een 3-0 achterstand.

Net als twee weken geleden wist Trappers echter de punten in Tilburg te houden. Een minuut voor het verstrijken van de tweede periode bracht Mitch Bruijsten zijn ploeg met een powerplaygoal op 4-3. Aan het begin van de derde periode gaf Danny Stempher Trappers extra lucht door de 5-3 te noteren. In de slotminuut kon een uitverkocht Stappegoor nogmaals juichen toen Mitch Bruijsten de eindstand op 6-3 bepaalde.