19 juni 200600:00

Door Joep Meijsen

Tricorp blijft sponsor bond

Tricorp Workwear blijft hoofdsponsor van de Nederlandse IJshockey Bond. Het bedrijf heeft na het faillissement een doorstart gerealiseerd en blijft nog minimaal twee jaar de belangrijkste geldschieter van de bond.

Dat heeft directeur Frans Mols van Tricorp Textiles aan IJshockey.com gemeld. Dit is ook in een gesprek met NIJB-voorzitter Jan de Greef medegedeeld. Tricorp moest enkele weken geleden het faillissement aanvragen. Aanleiding waren financiële problemen bij een zusterbedrijf dat betrokken was bij de productie van videobanden.

Rond het faillissement meldde de curator al te hopen op een doorstart van het financieel gezonde Tricorp Textiles. 'Inmiddels is deze, voor onze afnemers, rimpelloos verlopen doorstart gerealiseerd en is Tricorp Textiles weer druk in de weer met het verder uitbouwen van het bedrijf', aldus directeur Mols.

Het hoofdsponsorschap van de NIJB hoort hierbij. Mols: 'Tricorp Workwear blijft, na het zeer goed bevallen eerste seizoen, voor de komende twee seizoenen hoofdsponsor van de Nederlandse IJshockeybond.'