26 oktober 200400:00

Door [email protected]

Trouwenigma Fedorovs

Het gerucht gaat dat de broertjes Fedorov in het geheim zijn getrouwd met de leden van een Russisch popduo. Foto's op internet en een persbericht van MIG Records lijken dit te bevestigen.

Sergei en Fedor Fedorov zitten op een foto op internet in vol huwelijksornaat met Katia Jones en Ksenia Linkova op schoot. Sergei is forward bij de Anaheim Mighty Ducks in de NHL en zijn negen jaar jongere broertje Fedor speelt in de AHL bij de Manitobe Moose. Jones en Linkova vormen samen het Russische popduo RU.

MIG Records, waar RU onder contract staat, verstuurde deze week een persbericht waarin het huwelijk werd aangekondigd. Het bericht verwees ook naar de website www.fedorovbrothers.com.

De agent van Sergei Fedorov ontkent het huwelijk echter. "Hij is absoluut niet getrouwd", zegt Pat Brisson van IMG tegen het Canadese TSN. "Ik heb hem vandaag nog gesproken en hij was er erg duidelijk over. Sergei moest er wel om lachen."

De foto's zouden zijn gemaakt tijdens de opnames van een nieuwe videoclip van RU. "Hij had net zo goed verkleed kunnen zijn als astronaut, maar in deze video draaide het om een huwelijk en was iedereen dus zo aangekleed", zegt Brisson.

Sergei Fedorov was eerder getrouwd met de Russische tennisster Anna Kournikova.

Michelle Czernin, woordvoerder van MIG Records in Los Angeles, houdt echter voet bij stuk. "Ik begrijp van Katia en Ksenia dat het huwelijk echt heeft plaatsgevonden. Ik begrijp dat het allemaal wat vreemd klinkt, maar ik heb geen reden om aan te nemen dat het niet waar is."