27 augustus 200400:00

Door Joep Meijsen

V.d. Holst blijft bij Flyers

Doelman Ruud van der Holst heeft zijn contract bij Flyers Heerenveen met een jaar verlengd. De 23-jarige doelman veroverde vorig seizoen de plek als starter namens Heerenveen in de play-offs.

Van der Holst geldt al enkele jaren als een van de grootste goalie-talenten van ons land. De lenige doelman wordt regelmatig geselecteerd voor de nationale ploeg. Door het bijtekenen van Van der Holst is de selectie van de Flyers inmiddels uitgebreid tot tien spelers.

Eerder al werd bekend dat de verdedigers Jacco Landman, Don Nichols, Jeroen van Olphen en Paul Kroon het komende seizoen het geel-rood van Heerenveen zullen verdedigen. Ook de aanvallers Jacco Borger, James Easter, Hans Kroon en Jamie Visser zijn de komende jaargang weer te zien in Thialf.

Heerenveen heeft nog ruimte voor drie imports. Naar alle waarschijnlijkheid keert Lamonte Polet niet terug bij de Flyers. Aanvaller John Versteeg keert ook niet terug, hij heeft bij nieuwkomer Nijmegen getekend. De terugkeer van sterspeler Oleg Timchenko is nog onzeker.