IMG 4310

24 december 201708:50

Zaterdag roundup: Flyers ruim langs Antwerpen

Heerenveen won zaterdag in eigen huis 7-3 van Antwerpen, Luik was met 6-0 te sterk voor Den Bosch, Herentals had overtime nodig tegen Leuven en Eaters boekte een uitzege in Tilburg.

Unis Flyers Heerenveen - Phantoms Antwerp

Antwerpen kwam in Heerenveen via een vroeg doelpunt van Bram Klijsen op voorsprong, maar keek na 24 minuten spelen al tegen een 5-1 achterstand aan. Uiteindelijk werd het in Thialf 7-3 voor de thuisclub. Ronald Wurm en Pippo Limnell scoorden ieder twee keer voor Heerenveen, terwijl ook Marc Nijland, Marco Postma en Tony Demelinne trefzeker waren. Patrick Van Noten nam de andere twee goals van Antwerpen voor zijn rekening.

Luik Bulldogs - Red Eagles 's-Hertogenbosch

Stef Verhulst hield zijn net schoon namens Luik in een 6-0 overwinning in eigen huis tegen Den Bosch. Bryan Henry scoorde twee keer, Gaetan Rondia, Jordan Paulus en Thomas Matheson ieder Ă©Ă©n keer.

Era Renomar HYC - Chiefs Leuven

Chad Brears had twee goals in de reguliere speeltijd en het beslissende penaltyshot dat Herentals het bonuspunt opleverde tegen Leuven. Hij had ook nog een assist in de uiteindelijke 5-4 overwinning voor zijn team. Leuven stond tot drie keer toe voor in de wedstrijd, maar had uiteindelijk de tweede goal van Scott Wamganz, drie minuten voor tijd, nodig om de extra tijd af te dwingen.