Flyers demelinne close away 1314

4 juli 201500:25

Door Joep Meijsen

Demelinne en Postma blijven Flyers

International Tony Demelinne en forward Marco Postma spelen ook komend seizoen voor Flyers, dat tevens bekendmaakte dat Michael Nason toetreedt tot de coachingstaf voor komend seizoen.

Flyers gaat het seizoen in met een nieuwe technische staf. Chris Eimers werd eerder deze week al geĂŻntroduceerd als de nieuwe hoofdcoach van Den Haag. Zijn assistent Justin Bekkering keert na veertien jaar terug naar Canada om in het bedrijf van een familielid te gaan werken. Nason was vorig jaar coach van het tweede team van Flyers. Hoe de nieuwe technische staf verder wordt ingevuld is nog onduidelijk.

Tony Demelinne gaat beginnen aan zijn vierde seizoen in het shirt van Flyers. De geboren Hagenaar is een vaste keuze in Oranje en was vorig jaar goed voor veertien goals en 19 assists in 39 wedstrijden. Daarmee was de 27-jarige aanvaller de nummer negen op de topscorerslijst bij Heerenveen.

Ook Marco Postma blijft behouden voor Flyers dat ervoor koos af te zien van een overstap naar Duitsland en gaat meespelen in de nieuwe BeNeLiga. Postma keerde vorig jaar terug bij Flyers en nam vijftien goals en 36 assists in 47 wedstrijden voor zijn rekening. Daarmee was hij de nummer vier op de topscorerslijst.

Daarmee zijn de eerste twee namen voor de selectie van Flyers voor komend seizoen bekend. De club zal de komende periode nog meer namen presenteren.