Kemphanen Tijgers Final4 Nick Verschuren kans 2017

19 juni 201722:42

Door Remco

Gebroeders Verschuren blijven Eindhoven trouw

Eindhoven Kemphanen heeft weer een aantal contractverlengingen bekend gemaakt. De broers Mike en Nick Verschuren blijven te bewonderen in de Lichtstad.

Dat meldt Eindhoven Kemphanen op Facebook. De twee broers zijn geboren en getogen in Eindhoven en spelen nagenoeg al hun hele loopbaan voor Kemphanen. Nick Verschuren was ook te zien in het shirt van Geleen en Turnhout. De 27-jarige aanvaller maakte twee seizoenen geleden zijn debuut voor het Nederlands team en maakte ook deel uit van de selectie van Chris Eimers tijdens het WK in Belfast. Afgelopen seizoen was Nick Verschuren met 34 goals en 32 assists belangrijk voor Kemphanen.

De 24-jarige Mike Verschuren miste door een beenblessure een groot gedeelte van het afgelopen seizoen. In het Spaanse Jaca maakte Mike Verschuren in 2016 zijn debuut voor het grote Oranje. Op de Facebook-pagina van Eindhoven licht Mike Verschuren zijn contractverlenging toe: 'Gelukkig zijn m’n broer Nick en ik er uitgekomen. Er was belangstelling vanuit andere clubs waar we serieus over nagedacht hebben. Toch besloten om komend seizoen voor Kemphanen te gaan spelen. Zoals het er nu naar uitziet, kan ik in oktober al wedstrijden gaan spelen. Mijn verwachting is dat het komend seizoen beter gaat worden, met de aanvullingen die erbij komen. Mijn persoonlijke doel is om kampioen te worden en ik ga daar helemaal voor.'

Eindhoven maakte tevens bekend dat de jonge talenten Boris Ševo, Sebastián Kragt en Jorn van Gestel ook in Eindhoven blijven.

Kemphanen Tijgers Final4 Nick Verschuren kans 2017