Nijmegen Devils 2019 teamfoto

17 juni 201908:36

Door Joep Meijsen

Nijmegen Devils completeert selectie

Nijmegen Devils heeft de selectie voor het komende seizoen helemaal rond met de verlengingen met aanvaller Wessel Copier en doelman Jefrey Vermeulen. Jim Gudden vertrekt bij de club.

Dat maakt Nijmegen Devils bekend. Volgens de club heeft Gudden onderdak gevonden bij Zoetermeer Panters. Gudden (24) speelde 24 wedstrijden in Beneliga en play-offs, waarin hij Ă©Ă©n keer scoorde en 9 assists voor zijn rekening nam. Daarmee had hij evenveel punten als Wessel Copier, die goed was voor zes goals en vier assists met twaalf strafminuten. Copier, deze week 21 jaar oud geworden, speelde 27 wedstrijden. Jefrey Vermeulen (24) is de tweede doelman bij Nijmegen achter Deniz Mollen.

Onlangs werd al duidelijk dat topscorer RJ Reed niet terugkeert bij de regerende lands- en bekerkampioen. Hij heeft onderdak gevonden bij Diez in de regionalliga. Devils meldt wel dat de langdurig geblesseerde verdediger Luke Zwartbol weer pijnvrij is en daarmee op tijd fit is voor het nieuwe seizoen. Nijmegen is nog op zoek naar een hoofdsponsor voor het nieuwe jaar.

Lees meer op de site van Nijmegen Devils >>>

Foto: Paul Nicolaassen (www.ijshockeyfoto.nl)