Amsterdam Tigers Antwerpen Phantoms Den Bosch Red Eagles Eindhoven Kemphanen Geleen Eaters Heerenveen Flyers Hijs Hokij Den Haag HYC Herentals Leuven Chiefs Luik Bulldogs Nijmegen Devils Tilburg Trappers Tilburg Trappers (Oberliga) Zoetermeer Panters

Tsjechische coach voor Zoetermeer

Zoetermeer Panters heeft een nieuwe hoofdcoach aangetrokken.  De pas 24-jarige Tsjech Ondrej Kratky wordt het nieuwe gezicht in de bank van Zoetermeer. Kratky is de opvolger van Jobert van Koot.

Kratky speelde zelf op verschillende lagere niveau’s in Tsjechië. De afgelopen jaren speelde Kratky voor UK Praha in de EUHL, de Europese universiteitscompetitie. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Kratky ook al de nodige ervaring als coach opgedaan in de de organisatie van Sparta Praag.

Jobert van Koot was de afgelopen twee jaar de hoofdcoach van Zoetermeer. Van Koot zal als assistent-coach werkzaam blijven voor Panters.

Komende zaterdag is de ploeg en Kratky te bewonderen in het eigen Silverdome. Om 18.00 uur begint de vriendschappelijke wedstrijd tegen Amsterdam Tigers.

Panters Beneliga Kratky Coach 09 2017

Nog meer ijshockey