40905227272 12d2aac766 k

23 maart 201808:00

Door Joep Meijsen

Unis verlengt als hoofdsponsor Flyers

Industrieel dienstverlener Unis Group heeft zijn contract als hoofdsponsor van Heerenveen verlengd. Het bedrijf uit Grou is sinds januari 2013 als hoofdsponsor aan de regerende Beneliga-kampioen verbonden.

Directeur Peter de Vries van Unis noemt het verlengen van het sponsorcontract logisch. 'Mede dankzij het enthousiasme binnen en buiten de club, besloten wij in 2013 hoofdsponsor te worden van de Unis Flyers. Nu, zes jaar later, genieten we nog steeds van het enthousiasme, de bevlogenheid en de energie die gepaard gaan met deze sport. Het sponsorschap biedt tevens de mogelijkheid om klanten op een andere manier kennis te laten maken met Unis Group. De Unis Flyers zijn intussen onlosmakelijk verbonden met ons bedrijf en het verlengen van het sponsorschap is daarom een vanzelfsprekende keuze.'

Met Unis als hoofdsponsor won Heerenveen twee keer de nationale beker, werd de club twee keer Nederlands kampioen en werd Ă©Ă©n keer de Beneliga-titel binnengehaald. Op dit moment zit Heerenveen midden in een serie die mogelijk het tweede Benenliga-kampioenschap kan opleveren. Daartoe moet de Friese club wel zaterdag en zondag van Den Haag winnen. Hijs staat met 2-1 voor in de finaleserie.

Voorzitter Henk Hoekstra van Heerenveen is natuurlijk blij met de verlenging van het hoofdsponsorschap. 'Unis Group geeft de ijshockeysport in het Noorden een kans zich verder te ontwikkelen. Elk jaar hebben wij een stap kunnen zetten als organisatie. Door de financiële stabiliteit zijn we instaat om ook komend seizoen ijshockey in Heerenveen verder te laten groeien. We zijn erg blij en trots dat we zijn verbonden aan Unis Group.