IJNL cup 2024 beker

Inventum Technologies Cup Final

Michel Pothuizen (Inventum) en Theo van Gerwen ondertekenen de overeenkomst
Michel Pothuizen (Inventum) en Theo van Gerwen ondertekenen de overeenkomst

3 januari 202413:00

Door Danny Micola von Fürstenrecht

De IJshockey bekerfinale is nu Inventum Technologies Cup Finale

IJshockey Nederland en Inventum Technologies bekronen hun samenwerking door de bekerfinale op 4 februari 2024 een nieuwe naam te geven: Inventum Technologies Cup Finale

IJshockey Nederland en Inventum Technologies zijn verheugd aan te kondigen dat ze een samenwerking zijn aangegaan met het oog op een duurzame relatie voor de lange termijn. IJshockey Nederland en Inventum Technologies bekronen hun samenwerking door de bekerfinale in Den Haag op 4 februari 2024 de naam "Inventum Technologies Cup Finale" te geven.

De Inventum Technologies Cupfinale 2024 belooft een spektakel te worden. UltimAir HIJS HOKIJ en Snackpoint Eaters Limburg zullen zondag 4 februari de strijd aangaan om de felbegeerde beker.
De gezamenlijke inspanningen van IJshockey Nederland en Inventum Technologies beloven een mooi hoofdstuk voor het Nederlandse ijshockey te worden. Een waarin duurzaamheid, innovatie en sport & beweging samenkomen.

Over Inventum Technologies
Inventum Technologies
ontwikkelt en produceert hoogwaardige boilers en warmtepompen zonder buitenunit. Het bedrijf uit Houten bestaat 115 jaar en wordt als Nederlandse grondlegger van de ventilatiewarmtepomp beschouwd. Het streven naar duurzaamheid en vooruitstrevende technologie heeft in 1989 geleid tot de ontwikkeling van de allereerste ventilatiewarmtepomp, de binnenwarmtepomp zonder buitenunit.

Homepage