IJNL cup 2024 beker

Inventum Technologies Cup Final

De bekerloting vlnr; Pieter Poelsma, Henk Hoekstra, Ko Beijaard, Danny Micola von F√ľrstenrecht en Jacob van Gelder
De bekerloting vlnr; Pieter Poelsma, Henk Hoekstra, Ko Beijaard, Danny Micola von F√ľrstenrecht en Jacob van Gelder — © Martin de Jong

30 oktober 202308:40

Door Danny Micola von F√ľrstenrecht

Halve Finale Bekerloting voor IJshockey Nederland bekend

Gisteravond vond onder toeziend oog van Notaris Ko Beijaard uit St. Nicolaasga op het ijs van Thialf de spannende loting voor de halve finale van de Nederlandse IJshockey Beker plaats. Jacob van Gelder, die zichzelf graag "teamdirector" noemt, haalde vol enthousiasme de felbegeerde balletjes uit de Nederlandse beker.

Van Gelder sprak het publiek toe en benadrukte hoe geweldig het was dat GIJS Hepro Groningen de kans had gekregen om deel te nemen aan de Nederlandse IJshockey Beker.

De uitslag van de loting is als volgt: Snackpoint Eaters zal hun halve finale thuis starten tegen OG Capitals Leeuwarden, terwijl UltimAir Hijs Den Haag het thuis zal opnemen tegen Unis Flyers Heerenveen.

De wedstrijden voor de halve finale van de beker is een best of drie serie en vinden plaats op 8, 9, 10 december 2023, en indien noodzakelijk 12, 13 december 2023. De exacte data wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Notaris Ko Beijaard links geeft de uitslag van de trekking door.
Notaris Ko Beijaard links geeft de uitslag van de trekking door. — © Mediagroep Heerenveen
Tim van der Meulen (l) vraagt Pieter Poelsma (midden) en Henk Hoekstra om reactie Bekerloting
Tim van der Meulen (l) vraagt Pieter Poelsma (midden) en Henk Hoekstra om reactie Bekerloting — © Mediagroep Heerenveen