Home OrganisatieWedstrijdzaken → Handleiding leden- en teamadministratie AllUnited

Hand­lei­ding leden- en teamad­mi­ni­stra­tie AllUnited

Klik hier voor de handleiding van de leden- en teamadministratie via het systeem van AllUnited. Informatie over het indienen van een helpdeskticket bij AllUnited is te vinden onder punt 23 van deze handleiding.

Aanmaken gebruikersaccounts

Ga naar hoofdstuk 3 in de handleiding voor het aanmaken van gebruikersaccounts.

Automatische interface club > bond

Dit proces staat op automatisch ingesteld, wat inhoudt dat er elke nacht en 15 minuten na een aanpassing bij een lid een synchronisatie richting bond van dit lid plaatsvindt. Daarbij worden eventuele foutmeldingen naar het e-mailadres van de systeembeheerder gestuurd. Los daarvan kunnen de systeembeheerders de interface ook tussendoor handmatig opstarten (zie punt 13 van de handleiding).

Werking EGREP / CoachApp afhankelijk van teamadministratie in ClubUnify

Voor het goed functioneren van Egrep en de CoachApp is het van groot belang dat de teamadministratie in ClubUnify correct en volledig is ingevuld. Het belangrijkste is dat alle spelers en alle begeleiders zijn gekoppeld aan het team. Ook spelers (en begeleiders) die af en toe voor het team actief zijn. Om niet voor elke wedstrijd rugnummers en posities in te moeten vullen, is het van belang dat ook deze gegevens correct en volledig in de teamadministratie in ClubUnify worden ingevuld. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de spelersstatistieken compleet zijn.

Club­web­site

IJshock¬≠ey Ned¬≠er¬≠land heeft voor haar leden de mogelijkheid wed¬≠stri¬≠jduit¬≠sla¬≠gen‚ÄČen com¬≠peti¬≠ti¬≠e¬≠s¬≠tanden op de club¬≠web¬≠site te tonen.

Voor informatie hierover ga naar: https://www.ijshockeynederland...

Laatst gewijzigd op 5 juli 2023 om 09:52