Home OrganisatieSamen voor een veilig sportklimaat → Waar kan ik een melding maken?

Waar kan ik een mel­ding maken?

Melding maken van grensoverschrijdend gedrag

Wil je als sporter, trainer, bestuurder, ouder, vrijwilliger of anderszins betrokkene melding doen van mogelijk grensoverschrijdend gedrag? Dan kun je het best contact opnemen met de vertrouwenscontactpersoon van je eigen vereniging. Hebben jullie die niet, of kun je bij deze persoon niet terecht, neem dan gerust contact op met:

de vertrouwenscontactpersoon (VCP) van IJshockey Nederland: Dea Jaspers: via het contactformulier of via telefoon op 06-82323019.

Voorkomen is beter dan genezen, daarom leggen we de nadruk op preventie. Maar zelfs als je voorzorgsmaatregelen treft, kun je met grensoverschrijdend gedrag te maken krijgen. Als vereniging sta je er niet alleen voor indien je te maken krijgt met (een melding van) grensoverschrijdend gedrag. De VCP van IJshockey Nederland is bereikbaar voor overleg over te ondernemen stappen.

Wil je liever buiten IJshockey Nederland melden? Weet dan dat je ook contact kan opnemen met het Centrum Veilige Sport Nederland, telefonisch, per mail of via een anoniem chatsysteem, ook buiten kantooruren.

Laatst gewijzigd op 8 juli 2024 om 12:58